Saturday, January 12, 2013

Subota 12.01.2012

Alderšot - Akrington 16h
Obe ekipe su u donjem delu tabele, veoma blizu zone ispadanja. Domaćin u boljoj formi od gostiju ali i samo  bod od mesta koje vodi u niži rang. Akrington ima velikih problema sa golmanima, prvi golman je povređen, drugi je vraćen sa pozajmice, tako da će braniti treći golman. Kvota na domaćina je u padu i valjalo bi iskoristiti kvotu 1.9

Istli - Boreham 16h - odloženo -
Prvo mi u oči upada njihov h2h koji je simetričan, tj, stalno je dobijao domaćin. Ako gledamo po tome, trebao bi da dođe kec. Stanje na tabeli nam govori da su domaćini blizu opasne zone, dok se Boreham drži u plej of zoni. Zanimljivo je i to da je Istli ubedljiv kao domaćin ( 7-1-2 ) dok je očajan gost. Kvota na pobedu Istlija je 3.25 i ja ću ovde probati upravo to, isplati se.

Osasuna - Real 20h
Iako zaostaju za Barsom 16 bodova, nikome u Realu ne pada na pamet da se oprosti od titule. Na putu za osvajanje nova tri boda stoji im Osasuna koja je poslednja na tabeli i koja nema pobedu u svojih 7 prethodnih mečeva. Real ih je prošle sezone dobio oba puta uz gol razliku 12:2 i mislim da ovde ne postoji šansa da Real kiksne. Kvota na pobedu Reala je 1.5, za hrabrije predlažem poluvreme/kraj 2-2 kvota je oko 2.25.

Toliko za danas, srećno u kombinovanju!

No comments:

Post a Comment