Sunday, January 13, 2013

Nedelja 13.01.2013

Naft Tehran - Sanat Naft 13h
Utakmica iranske prve lige donosi mnogo sumnje, zbog međusobnih duela ova dva tima. Uglavnom je dobijao tim kome su bodovi trebali, pretprošle sezone se raspodelili, po 3 boda su uzele obe ekipe, prošle sezone je uzeo 6 bodova  Sanat, dok je prvu utakmicu ove sezone obeležio fantastičan preokret gostuju, a u današnjem meču domaćina, iz 1u2 2:6(2:1) je bilo za Naft Teheran. Trenutno stanje na tabeli nam kaže da su gostima preko potrebna 3 boda, kvota na dvojku je u padu, a zbog tradicije "nameštanja" trebalo bi ispoštovati i prelaz iz 2u1. Znači dvojka @3.5 (zavisi gde može da se nađe)

Vize - Borinaž 15h
Isto potencijalni 3za3, totalno simetričan h2h, pre dve sezone došle dve dvojke, prošle sezone obe pobede domaćina, a u prvom delu pobeda Borinaža na domaćem terenu. Stanje na tabeli kaže da bi Vize pobedom pobegao od opasne zone, gosti su sigurni na sredini tabele i ne verujem da imaju ambicije da se bore za plej of. Kvota na pobedu domaćina sjajna, 2.5.

Udineze - Fiorentina 15h
Duel dve napadačke ekipe čije međusobne duele krase golovi. Retko se dešava da se utakmica završi nerešenim rezultatom, uglavnom neko pobedi, a u većini slučajeva  dolazi pobeda domaćina. Fiorentina ove sezone igra veoma otvoren i lep fudbal i takav pristup igri ih je doveo u situaciju da se bore za Evropu. Udineze im neće tek tako prepustiti bodove, očekujem otvorenu i efikasnu igru uz minimum 3 gola koja neke kladionice plaćaju i sa kvotom 2. Zašto da ne probamo?

U Engleskoj se igraju dva derbija, dva derbija u kojima se očekuje vatromet golova, s'obzirom kako igraju ManU - Lpool sa jedne odnosno Arsenal i Siti sa druge strane. Uglavnom, mislim da ćemo uživati u ostrvskom fudbalu danas.
Srećno svima u kombinovanju! 

No comments:

Post a Comment