Monday, December 31, 2012

Utorak 01.01.2013

Koventri - Šruzberi 16h
Serija od 8 utakmica bez poraza, dovela je ekipu Koventrija na 2 boda od mesta za plej of. U tom periodu prikazali su izuzetnu efikasnost, čak 25 golova. Ekipa Šruzberija je već 4 kola neporažena uz 3 remija koja su završila 2:2. Prošlo kolo remi bez golova kod kuće. U prvom delu sezone Šruzberi je dobio 4:1. Sve ukazuje na golove.

Ročdejl - Roteram 16h
Međusobne duele ova dva tima krase efikasni mečevi. Prosek u prethodnih 7 duela je preko 4. Treba reći i da je Ročdejl u seriji od 6 utakmica na kojima je palo minimum 5 golova. Roteram isto tako efikasan u poslednje vreme. Ovde nema greske, golovi!

Drojlsden - Čester 16h
Domaćin je pretposlednji tim u ligi i prethodni svoj susret pre 6 dana je izgubio upravo od Čestera sa 5:0. Gosti ubedljivo prvi na tabeli samo sa jednim remijem i jednim porazom, u seriji su od 11 pobeda za redom i ubedljivo su najkvalitetniji tim u ligi. Dvojka ne može da izostane (1.35), ali ja ću ovde probati i sa hendikep pobedom. Verujem u goste.


Što se tiče ostalih utakmica, mislim da bi Vest Hem mogao da prekine neugodnu seriju od 4 utakmice bez pobede. Gostuje im Norič koji se isto vezao 3 poraza, ali dva tesna za redom kod kuće od Čelzija i Sitija prošlo kolo.
Sautempton i Arsenal bi mogli da odigraju efikasan meč, kada uzmemo u obzir prethodno kolo, gde je na njihovim mečevima palo 16 golova.
Buri i Tranmer imaju zanimljiv h2h, veoma simetričan i po tome bi trebao da dođe kec, a i po tabeli, gde Buriju trebaju bodovi da pobegnu iz opasne zone, dok je Tranmer siguran na prvom mestu. Vredi probati kec zbog kvote.
Toliko od mene, srećna vam Nova godina, puno vam želim zdravlja, sreće i dobitnih tiketa!!!

No comments:

Post a Comment